Vauvakuvaus

Lapsen persoona ja kasvon piirteet näkyvät jo vauva-aikana. Paksu kädet ja posket ovat hellyyttävä näky. Pieni lapsi on intoa täynnä tutustuessaan maailmaan. Vauvat tykkäävät olla paljon sylissä ja ihokontakti aikuisen kanssa on ihanaa. Yksittäiskuvien lisäksi vauvakuvat ovatkin luonnollista ikuistaa yhdessä aikuisen kanssa.

8534
0368 copy
IMG_8578
IMG_8649 2
7003
8559
1777
1898

Milloin kuvaan?
Seuraava otollinen kuvausaika newborn kuvien jälkeen on noin 3-6kk iässä. Tällöin lapsi alkaa kannatella päätään itse ja olla kiinnostunut ympäröivästä maailmasta yhä enemmän.

Alle puolivuotiaat vauvat tarvitsevat jatkuvaa vanhempien hoitoa, joten vanhempien läsnäolo kuvassa on luonollista.  Lapsi voi olla kuvassa äidin tai isän käsivarsilla, sylissä tai kurkistaa vaikka niskan takaa. Pienistä lapsista saa kauniita ja taiteellisia kuvia, joista välittyy myös koko perheen onni.

Kun varaat kaksi vauvakuvausta kerralla, saat kummastakin kuvauspaketin hinnasta -15%. Voit varata esimerkiksi vauva- ja yksivuotiskuvaukset samalla kertaa. Tai varata sinulle ja ystävällesi vauvakuvauksen yhdessä.

Asiasanat: vauvakuva, vauvakuvaus, sylikuva