Lapsikuvaus studiossa

Meillä ei tarvitse pönöttää. Kuvauksen aikana lapsi saa leikkiä kuten kotona, jolloin hän on oma itsensä myös kuvissa. Studiomme valaistus on rakennettu siten, että voimme kuvata myös liikkeessä, jopa juoksukuvia. Yleensä kuvaus aloitetaan rauhallisemmilla ja klassisemmilla kuvilla ja loppua kohden otetaan vauhdikkaampia leikkikuvia. Kuvausta varten on hyvä varata aikaa noin tunti. Kuvauspakettiin kuuluu tunnin kuvienkatseluaika studiolla. Voit suunnitella yhdessä valokuvaajan kanssa myös erilaisia kuva- ja canvas kollaaseja.

Vaatetus lapsikuvauksessa

Kuvassa ei tarvita kenkiä eikä sukkia. Tytöillä sukkahousut kannattaa vaihtaa esim. legginseihin. Pienet varpaat on hauska ikuistaa sellaisenaan. Vaatteita joissa on isoa tekstiä tai esim. piirroshahmoja, on hyvä välttää. Muuten rennot ja siistit vaatteet, joissa lapsi pääsee helposti liikkumaan, ovat lapsikuvauksessa kaikkein parhaat. Kuvia voidaan ottaa myös ilman paitaa, pelkät housut jalassa. Vaikka kuvausta varten varataan aikaa tunti, on tehokas kuvausaika reilu 15 minuuttia. Tämän jälkeen keskittyminen alkaa jo herpaantua, mikä kannattaa huomioida myös vaatetuksessa. Eli mitä vähemmän eri asuja, sitä enemmän saadaan kuvia, kun vaatteiden vaihtoon ei kulu aikaa ja lapsen energiaa.

Meidän perhe

Lapset tykkäävät kun kuvauksessa vaihdellaan kokoonpanoja tarpeeksi useasti. Monesti paras kokonaisuus tulee kun kuvataan lapsi tai lapset yksinään, yhdessä, äidin kanssa, isän kanssa sekä koko perhe. Kuvissa tulee silloin esiin hauskasti perheen jäsenten erilaiset suhteet ja yhdessä olemisen fiilis. Kuvaaja ohjaa tilannetta koko ajan tarpeen mukaan. Teidän puolesta riittää kun vain saavutte paikalle, me hoidamme loput :)

Sisarus- ja perhekuvaus lapsikuvauksen yhteydessä vain +40e. Katso lisätietoa ja kuvia perhekuvauksesta täältä >>