Huomenlahjakuvaus

Jokainen nainen on kaunis ja ainutlaatuinen. Huomenlahjakuva on ihana muisto niin itselle kuin puolisollekin. Tunnelma, tarina, hauskuus, tyylikkyys, sensuellisuus ja kauneus, kaikki tämä on näkyy hyvissä huomenlahjakuvissa. Huomenlahjakuva on myös voimauttava ja mukava kokemus. Sinun ei tarvitse osata poseerata tai omata mitään aiempaa kokemusta. Ammattivalokuvaaja osaa ohjata ja auttaa kaikessa, lähtien kuvauksen suunnittelusta, vaatetuksesta, kuvassa olemisesta aina lopulliseen kuvien valintaan asti.

Huomenlahjakuvaus on yleistynyt runsaasti viime vuosina. Morsiamet panostavat paljon alusvaatteisiin, koruihin ja kenkiin, mutta usein ne jäävät kuvaamatta hääpäivänä. Huomenlahjakuvauksen yksi idea onkin ottaa kauniita ja romanttisia kuvia morsiamesta alusvaatteissa. Myös muut asusteet, korut ja kengät sopivat hyvin kuviin.

Huomenlahjakuvista saa tehtyä myös pienen ja upean kirjan, joka suunnitellaan yhdessä valokuvaajan kanssa. Kirjan sivut ovat laadukasta materiaalia ja kirja on pitkäikäinen. Kirja on myös helppo ottaa esille ja katsoa kaunista kokonaisuutta vielä vuosienkin päästä. Kirjaan saa ladottua aloitusivulle myös tekstiä, esim. runon, päivämäärän, sulhasen nimen, yms.

Kuvaan kannattaa tulla vähintään kaksi kuukautta ennen häitä, jotta valmiit kuvat ehtivät huomenlahjaksi hääpäiväksi.

Valokuvaajamme Sami Reivinen on palkittu Vuoden muotokuvaaja. Ennen kuvausta pidetään kuvauspalaveri yhdessä valokuvaajan kanssa, missä pääset suunnittelemaan kuvausten tyylin, vaatetuksen ja meikin. Kuvaamomme kautta on mahdollisuus tilata myös meikki ja kampaus huomenlahjakuvaa varten.

Kuvauksen jälkeen varataan vielä aika kuvien valintaan studiolle, jossa näet kuvat isossa koossa ja pääset valitsemaan haluamasi kuvat, joista voit teettää yksittäisiä kuvia, kirjoja, kollaasitauluja tai sähköisiä tiedostoja. Valokuvaaja auttaa sinua valitsemaan parhaat kuvat ja sopivimman kokonaisuuden.

Lue Samin kirjoittama artikkeli huomenlahjakuvauksesta meidanhaat.fi -sivustolta tai studiolla tapahtuu blogista.

Huomenlahjakuvauksesta lisää myös Tampereen vuoden 2017 häämessujen asiantuntija videolla. Katso video: onnistu hääkuvassa täältä >>

Soita 0400 297 808, niin kerromme lisää. Tai lähetä sähköpostia: