Olipas mukavat häämessut! Kivaa kun pääsee tapaamaan niin monia ihmisiä yhdellä kertaa. Laitetaan tänne blogiinkin fiiliskuvia Tampereen Häämessuilta. Kiitos kaikille, jotka tulitte juttelemaan ja katsomaan Samin esityksiä ohjelmalavalla.

Ohessa myös video ohjelmalavalta, jossa Sami kertoo uusimmista trendeistä hääkuvauksessa ja antaa vinkkejä hääpareille mitä ottaa huomioon kuvausta suunniteltaessa. Uusista tuulista mainittakoon save the date -kuvaus, huomenlahja kuvaus sekä myös first look kuvaus. Videolla esitellään myös eri vaihtoehtoja lopullisista kuvatuotteista ja kirjoista ja jutellaan myös studio– ja miljööhääkuvauksien eroista ja eduista.

Ota hyvä asento ja katso alta Samin vinkit hääkuvauksesta: Onnistu hääkuvassa (Tampereen Häämessut 2017 / Tampere talo) kesto 9:23.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *