3440Tänä syksynä Samin ja Peeron yhteinen yrittäjä vastuu Valokuvaamo KLIK:ssä siirtyi Samille. Peero jatkaa edelleen kuvaajana ja keskittyy miljöökuvauksiin 20v kokemuksellaan ja Peeron ottamia kuvia voi tilata edelleen normaalisti studiolta. Toiminta jatkuu asiakkaan näkökulmasta samalla tavalla kuin ennenkin. Yrittäjän vastuun siirtymisellä Sami lupaa panostaa entistä enemmän lapsi- ja perhekuvauksiin sekä hääkuvauksiin. Luvassa on myös kokonaan uusia tuotteita, mm. kiiltäväpintaisia tauluja, upeita kirjoja sekä enemmän stailattuja kuvauksia. Yrityspuolen kuvauksiin uutena tulee modernit miljöömäiset kuvaukset, jotka voidaan toteuttaa studiossa kelistä riippumatta.

Sami ja Peero voittivat huikean tuplavoiton toissa vuoden Suomen Ammattivalokuvaajien Vuoden muotokuvaaja kilpailussa. Myös muuta menestystä on tullut mm. kansainvälisessä Loupe Awards kilpailussa sekä muissa alan tärkeissä kilpailuissa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *