8978Kesän kiireiden keskellä päätettiin ottaa kuvaaja kolleegoiden kanssa pieni irtiotto omalta studiolta. On todella hauskaa ja inspiroivaa kuvata toisten ammattilaisten kanssa yhdessä. Lähdimme siis yhdessä Mitja Kortepuron (www.mitjakortepuro.fi) ja Oscar Lindelin (www.studiolindell.fi) kanssa Porvoon vanhaan kaupunkiin kuvailemaan 5-9 vuotiaita lapsia. Oscarin studio sijaitsee kuvankauniissa Porvoon vanhassa kaupungissa, joka toimi meidän tukikohtana kuvausten ajan. Sisällä ei maltettu kuitenkaan pysyä kuin vaatteiden vaihdon ajan, koska kelit olivat enemmän kuin kohdallaan :)

Mutta miksi juuri tämän ikäisiä? No koska tämä on juuri se, melkeinpä unohdettu ikäryhmä, joita on vasta nyt pikku hiljaa alkanut käydä myös ammattilaisilla kuvassa. Ja omasta puolestani tämä on myös se melkein hauskin ikä, kun lapsi on vielä lapsi mielikuvituksensa puolesta, mutta on kovaa kyytiä kasvamassa kohti teini-ikää. Ja voi miten valloittavia pieniä tyyppejä päästiinkään kuvaamaan!! Kiitos vielä kaikille malleille ja heidän vanhemmilleen.

Katso tästä video kuvauksista:

Ja tässä vielä osa viikonlopun kuvasadosta:

0033 re_porvoo_211 9817porvoo_081re_porvoo_196 re_porvoo_173 9583re_porvoo_137 re_porvoo_066 1183IMG_2700 IMG_2697 IMG_2696

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *