joulukorttimalli

Tilaa lapsi- tai perhekuvista upeat joulukortit edullisesti!

Onko kuvat pukinkonttiin tilaamatta? Viimeinen tilauspäivä tänä vuonna on perjantai 7.11. Jos et ole vielä käynyt kuvien valinnassa studiolla, niin soita 0400 297 808 ja varaamme sinulle ajan. Muuten kuvatilauksia voi lähettää sähköpostilla: .

Tilaa joulukortit kätevästi
Valokuvaamossa otetuista kuvista voi tilata myös joulukortteja. Kortin koko on 10×20 cm ja siihen voi lisätä oman tervehdystekstin tai käyttää vakiotekstiä (kuvassa). Kortin suunnittelu 9e, kortit 1,9e / kpl. Kortti on aito valokuva ilman taustapohjuketta. Mukana tulevat valkoiset kirjekuoret.

Lahjakortit pukinkonttiin -15%
Mikä olisi parempi lahjaidea, kuin elämyslahjakortti valokuvaamoon. Nyt kaikki valokuvauslahjakortit -15%. Anna lahjaksi esim. lapsikuvaus lahjakortti hintaan 97e (normaalisti 115e). Lahjarkortti on voimassa vuoden. Voit tilata kortin lähettämällä sähköpostia: . Liitä mukaan summa, jolle haluat lahjakortin sekä osoitetietosi. Lähetämme lahjakortin ja laskun kotiisi.

Kiitos kaikille kuvassa käyneille kuluneesta vuodesta ja hyvää joulun odotusta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *