Kesä on taas täällä! Kuvasimme tänään aamulla Miljan 3v -kuvia Tampereen parhaassa lapsikuvauspaikassa, eli Arboretumin japanilaistyylisessä puutarhassa. Lapset ovat innoissaan kun tekemistä riittää. Kivien päällä voi hyppiä ja puussa kiipeillä. Valokuvaaja taasen on innoissaan kun luonnon valo siivilöityy aamulla kauniisti puiden läpi. Lapsikuvauksessa hyvät vaatteet ovat tarpeeksi väljät, että niissä on helppo liikkua. Elävä kangaspinta on myös aina kaunis. Paljaat varpaat ovat myös kenkiä parempi vaihtoehto. Luonnossa kuvaaminen on mukavaa. Luonto tarjoaa virikkeitä ja kuvausintoa riittää pitkään.

Tässä muutama maistiaiskuva. Kiitos vielä Miljalle ja äidille mukavasta kuvauksesta :)

Kuvauskalusto: Canon 5D mk III + 85 1.2 L II

– Sami

8365

8105

8151

8227

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *