Keväisen auringon helliessä otimme Vivianin ja Peterin kanssa rennompia parisuhdekuvia Tampereen urbaanissa ympäristössä. Sää oli suotuisan lämmin. Aurinko porotti, kevät oli kääntymässä kesäksi. Keskimmäisessä kuvassa näkyy miten puun silmut ovat juuri auenneet. Meillä oli ihan mielettömän kivaa. Tuntui, että kuvia voisi ottaa koko päivän. Kuvaus oli vain muutamaa päivää ennen hääjuhlaa. Juhlapäivänä varsinaiset hääkuvat otettiin vastavuoroisesti studiossa.

Kuvat on otettu Canon 5D MK III ja uudella 24-70 linssillä. Suunnittelin kuvauksen etukäteen huolella. Näimme Vivivanin ja Peterin kanssa edellisellä viikolla studiolla ja otin heistä muutaman koekuvan. Samalla juteltiin, millaisia kuvia olisi kiva saada. Varsinaisena kuvauspäivänä kiersin katsomassa eri paikkoja läpi Tampereella ja tein kuvaussuunnitelman. Loppu olikin sitten helppoa.

Tässä muutama maistiaiskuva miljöökuvista.

– Sami

2550

2574

2922

3101

3012

One Response to Vivian ja Peter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *