Loupe2012

Sami palkittiin hopeisella kunniamaininnalla maailman suurimmassa ja arvostetuimmassa International Loupe Awards 2012 valokuvakilpailussa. Palkittu valokuvateos ”pormestari” oli 16. paras ammattivalokuvaajien kilpailussa People & Portraits kategoriassa. Sijoitus oli muotokuvasarjassa korkein ikinä suomessa. Kilpailuun osallistuu vuosittain useita tuhansia ammattivalokuvaajia, joten TOP 20 pääseminen on todella kova juttu. Kilpailun sivuille on listattu eri sarjojen TOP 50 kuvat. Samin kuva löytyy täältä.

Suomesta tämän vuoden kilpailussa sai tunnustusta myös Kuopiolainen Antti Karppinen Studio Aliaksesta Commercial sarjassa kahdella kuvalla, sekä Mikaela Löfroth Hämeenlinnasta niin ikään kahdella kuvalla Illustrative sarjassa.

Samin palkittu kuva on osa Hetki unelmaa -projektia, jossa kehitysvammaisten palvelukeskusten asiakkaat eri puolilla maata pääsevät kokemaan unelmansa ja saavat itsestään kauniin, itsetuntoa kohottavan muotokuvan. Lue lisää ”pormestari” kuvasta ja Hetki unelmaa projektista täältä.

Sami sai tunnustusta myös kolmella muulla kuvalla, jotka kaikki saivat pronssisen kunniamaininnan. Katso kaikki voittokuvat alla.

Silver award, People & Portrait, Sami Reivinen FI

Silver award, People & Portrait, Sami Reivinen FI

Bronze award, Illustrative, Sami Reivinen FI

Bronze award, Illustrative, Sami Reivinen FI

Bronze award, Wedding, Sami Reivinen FI

Bronze award, Wedding, Sami Reivinen FI

Bronze award, Illustrative, Sami Reivinen FI

Bronze award, Illustrative, Sami Reivinen FI

Loupe Awards certificate

One Response to 16. paras muotokuva maailmassa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *