Kiss'a Fashion mainoskuvaSami ja Peero kuvasivat tällä kertaa yhteisvoimin Satu Jaakkola-Chiarin suunnittelemia upeita käsilaukkuja. Sadulla 15 vuoden kokemus huippumuodin suunnittelusta Italiassa näkyy käsilaukuissa. Yksityskohdat ovat viimeisteltyjä ja materiaalit laadukkaita. Kuvauspaikaksi valittiin tällä kertaa Musiikkiteatteri Palatsi, jonka kaariholveissa on vivahdus italialaista henkeä. Kiitos koko kuvaustiimille ja loistaville malleille!

Eurooppalaista laatua

KISS’A on laukkumerkki vailla vertaa – näillä kiehtovilla ja kauniilla laukuilla on luonnetta kuin kissalla. Elegantit laukut on suunniteltu aistikkaasti laadukkaasta italialaisesta nahasta ilman turhia kommervenkkejä.

KISS’A pyrkii pysymään trendien edellä niiden seuraamiseen sijaan, joten näiden laukkujen kantajat eivät näytä muotioikkujen orjilta. Nykyajan muotia leimaa yksilöllisyys – hienostuneet yksityiskohdat ja ihastuttava design ovatkin KISS’A laukkujen tunnusmerkkejä. KISS’A on ylpeä jokaisen laukun huolellisesta valmistuksesta ja moitteettomasta laadusta

Facebook >>
Kiss’a Fashion kotisivut >>
Verkkokauppa >>

Making of video

Teimme kuvauksista tuttuun tapaan pienen videon. Alla lisäksi muutamia näytepaloja valmiista mainoskuvista. Kannattaa käydä osallistumassa Cairoli käsilaukun arvontaan Facebook sivuillamme (arvo 285e).

 

 

Kiss'a Fashion mainoskuva

Kiss'a Fashion mainoskuva

Kiss'a Fashion mainoskuva

Kiss'a Fashion mainoskuva

One Response to Kiss’a Fashion mainoskuvaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *