Peerolla oli ilo ja kunnia kuvata tuoretta Tanssii tähtien kanssa voittajaa Krisse Salmista. Kuvia otettiin Tampereen Komediateatterin ensi kesän ulkoilmanäytelmän Puhelinluettelo mainokseen. Röyhkeä, häpeämätön, aurinkoinen, ilakoiva ja naurattava esitys on komedia ihmisistä ja ilmiöistä, yrityksistä ja erehdyksistä.

Takuuhauska huvinäytelmä risteyttää satiiria ja kansannäytelmää, sekoittaa melodraamaa, kaupunkikomediaa ja lähiönaapurien tirkistelyä. Ja kaikkia näytelmän henkilöitä yhdistää katoava kansanperinne – joka kodin itsestään selvä tuki ja turva – puhelinluettelo. Esityksen ensi-ilta on 8.6.2013.

Krisseä videolla sparraa ihastuttava Antti Majanlahti. Näyttelijä-ohjaaja Majalahti muistetaan parhaiten roolistaan nuorisorikollisena Taavi Kassilan ohjaamasta tv-sarjasta Autovaras (1991) sekä nuorena hulivilipoikana Anna-Leena Härkösen romaaniin perustuvassa tv-sarjassa Häräntappoase (1989). Tällä hetkellä Majanlahti näyttelee YLE:n Uusi päivä -draamasarjassa.

Kuvaus toteutettiin nopealla rytmillä – kun on ammattilaiset asialla niin siinä ei kauaa nokka tuhise. Taustana käytettiin monikäyttöistä valkoista. Kiitos vielä kaikille kuvauksiin osallistuneille ja etenkin hurmaavalle Krisselle!

Terveisin,
Sami ja Peero

Katso minuutin mittainen making of video ja valmiit kuvat alta.

 

Krisse ja puhelinluettelot

Krissen ilme (ja ääni) on oli ihan mahtavat tässä :)

2 Responses to Tanssii tähtien kanssa Krisse

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *