Still kuva Valokuvaamo KLIK:n intro videon osasta.

Jes! Saimme vihdoin tehtyä uuden ja uljaan intron tuleviin videoihin. Teimme introa varten myös muutaman lisäkuvauksen ja tuosta lisäkuvauksesta videon. Kyseessä on muodikkaan näköinen glamour lähikuva kasvoista. Kyseinen otos on vain noin sekunnin pitkä ja videokuvaus on tehty studiovalojen ohjausvaloilla. Eli ollaan vahvasti still kuvan ja videokuvan rajamaastossa. Videolla näkyy tarkemmin miten koko otos on tehty. Kuvauksessa on käytetty muutamia hauskoja lisäelementtejä, joilla videoon on saatu lisää visuaalista mielenkiintoa ilman tietokoneella päälle liimattavia efektejä.

Alussa on myös uusi intro kokonaisena joka tulee nyt jatkossa muihinin videoihin, joita on ainakin kaksi tulossa hyvin pian.

– Sami

 

Kuvauksessa käytetty kalusto:

Canon 7D + EF 85 1.2L (video)
5kpl Elinchrom RX 600 + 180cm strip valo
Tuuletin (kiiltävää chromia)
Ledi taskulamppu, joka on muuten vahingossa lainassa Ulvilan Foto-Friitalasta – sori Johanna, palautan ensi tilassa ;)

 

Making of video glamour valosta

Video: Marko Rämä

 

Valaisukaavio

Tyypillinen Kevin Westenbergin käyttämä valaisu. Westenberg on tullut kuuluisaksi etenkin 90- luvulla ja sen jälkeen ottamistaan levynkansikuvista. Havainnekuva: Sami Reivinen.

One Response to Näin tehdään glamour-valo (+ uusi intro)

  • Johanna Uusitalo

    Jaahas jaahas!!! No, en ollu kyllä edes vielä huomannut taskulampun poissaoloa ;) lainaa rauhassa vaan ! :) Hyvä että sillä on käyttöä!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *