Kuvasimme Sannan ja Erkan hääkuvia kaksi viikkoa sitten Pyhän Mikaelin kirkossa, Pälkäneellä, Tampereen kupeessa. Kirkko on siitä mielenkiintoinen että sen katto on palanut muinoin ja jäljellä on vain todella vaikuttava rauniokirkko. Kuvia itse kirkosta ja tarinaa löytyy täältä. Kirkko on kuvauspaikka aivan mielettömän inspiroiva. Kuvasimme useammassa eri paikassa kirkkoa etsien täydellistä valoa. Sanna ja Erkka olivat mukana hienolla fiiliksellä. Kuvista tuli mielettömän hienoja. Meillä oli onneksi aikaa käyttää normaalia enemmän, koska kuvaus oli eri päivänä kuin hääpäivä. Tikkaista oli myös apua kuvauksissa, sillä parhaat paikat löytyivät kirkon kaariholvatuista ikkunalaudoista, jotka olivat jossain parin metrin korkeudessa.

Kirsi oli mukana tällä kertaa avustamassa minua kuvauksissa valaisukaluston kanssa ja kaaso antoi tuiki tärkeän avun pukujen ja hiusten kanssa. Kiitos vielä kaikille ja ennenkaikka paljon onnea Sannalle ja Erkalle :)

– Sami

One Response to Hääkuvaus miljöössä: Sanna ja Erkka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *