Kuvasimme tänään studiossa Jamen Brownin ja salsa musiikin tahdissa Petran ja Jaakon hääkuvia. Tunnin aikana ehdimme ottaa kymmenkunta erilaista asentoa ja fiilistä. Kiitos vielä ja paljon onnea ihastuttavalle ja säkenöivälle hääparille. Vieläkin hymyilyttää :) Alla muutamia maistiaisia studiokuvista:

11 Responses to Studiohääkuvaus: Petra & Jaakko

 • Petra Knuuttila

  Kiitos loistavalle kuvaajalle! Olemme enemmän kuin tyytyväisiä jo näihin maistijaiskuviin – innolla odotamme, mitä helmiä loppukuvista löytyy. Taitaa tulla valinnanvaikeus! Kuvauksista täysin simauksin nauttineet, Petra ja Jaakko Knuuttila.

 • Petra Knuuttila

  Kiitos loistavalle kuvaajalle! Olemme enemmän kuin tyytyväisiä jo näihin maistijaiskuviin – innolla odotamme, mitä helmiä loppukuvista löytyy. Taitaa tulla valinnanvaikeus! Kuvauksista täysin simauksin nauttineet, Petra ja Jaakko Knuuttila.

 • Riikka Hietala

  Huippukuvia! Onnellisuus ja hyvä fiilis välittyy <3

 • Valokuvaamo KLIK

  Paljon onnea studion puolesta myös :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *