Sami kuvaa jälleen Tampereella ylioppilaskuvia miljöössä. Tällä kertaa ollaan aivan kaupungin keskustassa, urbaanissa miljöössä Frenckelin aukion päässä. Näin Sami kertoo tarkemmin kuvauksen tavoitteista:

Käytimme tällä kertaa mahdollisimman pitkälle luonnon omaa valoa ja varjoa. Etsin erilaisia mielenkiintoisia tekstuuripintoja, kiviseiniä ja kiviportaita, joilla kuvaan saadaan tyylikkäitä graafisia muotoja. Tällä kertaa mallina oli Camilla, tuleva kesän ylioppilas Tampereelta, jonka riikinkukko aiheinen mekko toimi inspiraation lähteenä kuvauspaikoille. Miljöössä on hienoa, että se voi oikeasti tukea ja jopa luoda kuvan. Siis että miljöö itsessään luo tunnelman ja kuvallisen kokonaisuuden missä malli, tässä tapauksessa ylioppilas, on vain osa kuva-alaa. Samalla kuvassa alkaa välittyä myös tarina. Otimme myös muutaman kuvan lopuksi ilman ylioppilaslakkia Camillalle.

Katso lyhyt video kuvista ja itse kuvauksesta. Sami lupasi tehdä vielä muutaman valaisukaavion kuvista, joten kannattaa tulla jonkin ajan kuluttua vielä uudestaan.

Kuvaus ja editointi: Marko Rämä

Muutamia kuvauksen aikana syntyneitä otoksia:

Katso myös aiempi video ylioppilaskuvauksesta miljöössä tästä >>

Ylioppilaskuvia studiossa ja miljöössä porftolio >>

Videoita on tulossa paljon lisää. Muista laittaa kommentteja ja kysymyksiä alla olevaan keskustelukenttään :)

Hakusanat: video, ylioppilaskuvaus, ylioppilas, valaisukaavio

3 Responses to Video: kurkistus ylioppilaskuvauksiin miljöössä 2

  • Jukka Vahter

    Mukavasti välimerellinen tunnelma saatu kuviin! Hauska oli huomata, että tuttu oli kuvattavakin. Menitkö heijastimilla pelkästään?

  • Sami Reivinen

    Moi Jukka, juu tuo Frenckel on todella hauska paikka kuvata. Kaikki muut kuvat paitsi ylhäältä päin portailla otettu on tehty pelkällä yhdellä sun bouncerilla. Yleensä kuvaan ilman salamoita, jos vain pystyy, niin voin keskittyä mallin ohjaamiseen. Ja kun miljööstä oikeasti löytyy loistavia "omia valaisimia" ihan vain tarkasti katsomalla. Olikin Camillan kanssa puhetta jo aiemmin, että olette tuttuja nyrkkeilyn kautta :)

  • […] Katso video: ylioppilaskuvaus Tampereella miljöössä 2 >> […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *