Vuosittain järjestettävässä Suomen Ammattivalokuvaajien vuosikilpailussa oli tänä vuonna ennätysmäärä osallistujia. Kuvia kilpailuun tuli yli 250 ympäri Suomea. Kokonaiskilpailun voitosta kamppaillaan viiden kuvan sarjalla. Samin kuvasarja voitti kunniamaininnan. Kokonaiskilpailun voitto meni Kuopioon Studio Aliaksen Johanna Karttuselle. Paljon onnea Samille ja Johannalle!

Samin kuvasarjan teema on Rock. Kilpailussa viiden kuvan sarjasta kuvia pitää olla vähintään kolmesta eri sarjasta. Samilla sarjoina oli muotokuvaus, ryhmäkuvaus sekä hääkuvaus. Kuvien värimaailma ja teema on pyritty tekemään yhteneväiseksi, jotta sarja näyttää kokonaisuudelta, vaikka kuvat ovatkin eri tyyppisiä.

”Pidän itse paljon väreistä, joten tein tänä vuonna erittäin värikkään sarjan, vaikka mustavalkokuva on selvästi taas nousussa”, kommentoi Sami omaa työtään.

Samin ja muiden kilpailussa menestyneiden haastattelu (Samin osuus alkaa 2 minuutin kohdalta):

Samin kunniamaininnan voittanut kuvasarja:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *