Vauvakuvaus

Elämän ensimmäiset hetket on ihmeellistä aikaa. Lapsen persoona ja myöhemminkin tunnistettavat kasvon piirteet alkavat näkyä jo heti syntymästä alkaen. Ensimmäiset kuukaudet ovat nopean kasvun aikaa. Kaksiviikkoinen vastasyntynyt on pieni ja hauras. Kolmen kuukauden ikäisenä voimat lisääntyvät. Puolivuotiaana lapsi jaksaa jo kannatella omaa päätään ja tarve päästä liikkeelle, pyörähdellä ja hamuta käsillä eteenpäin on suuri.

8534
IMG_8649 2
Vauvakuvaus
IMG_9668
4664
233
4970
IMG_6001-Edit
IMG_4702
IMG_6141-Edit

Vastasyntynyt vauva nukkuu suurimman osan ajasta eikä häntä kannata turhaan herättää kuvausta varten. Nukkuva pienokainen on kaunis kuvassa. Kuvaan voi tulla jo muutaman viikon ikäisenä, sillä riittää, että hän nukkuu.

Alle puolivuotiaat vauvat tarvitsevat jatkuvaa vanhempien hoitoa, joten vanhempien läsnäolo kuvassa on luonollista.  Lapsi voi olla kuvassa äidin tai isän käsivarsilla, sylissä tai kurkistaa vaikka niskan takaa. Myös ristiäismekko voidaan ikuistaa ristiäiskuvauksen yhteydessä. Pienistä lapsista saa kauniita ja taiteellisia kuvia, joista välittyy myös koko perheen onni.

Kun varaat kaksi vauvakuvausta kerralla, saat kummastakin kuvauspaketin hinnasta -15%. Voit varata esimerkiksi vauva- ja yksivuotiskuvaukset samalla kertaa. Tai varata sinulle ja ystävällesi vauvakuvauksen yhdessä.

Asiasanat: Newborn, vauvakuva, kastekuvaus