Hääkuvaus studiossa

Studiokuvissa ei tarvitse enää pönöttää vaan niissä voi olla yhtä lailla vauhtia ja tunnetta mukana. Studiossa on myös helppo kuvata paljon erilaisia kuvia lyhyessä ajassa. Ennen hääkuvausta on hyvä pitää suunnitelupalaveri yhdessä kuvaajan kanssa studiolla. Voit katsoa etukäteen eri tyylisiä hääkuvia ja miettiä kuvaajan kanssa mikä tyyli sopii juuri teille parhaiten.

Hääkuva studiossa

9927

7028-2

Hääkuva studiossa

Hääkuva studio

Rento hääkuva studiossa

Hääkuva studiossa

Hääkuva valkoisella taustalla

Hääkuva studiossa

Hääkuva studiossa

Hääkuva studiossa

Hääkuva studiossa

Hääkuvaan vihkipari tulee yleensä jo valmiiksi laitettuna. Valokuvaaja kuitenkin tarkistaa hääparin ennen kuvausta vielä päästä varpaisiin, että kaikki on kunnossa. Mikäli morsiuspuku tarvitsee äidin tai kaason apua ennen kuvausta, voi hän tulla mukaan pukeutumisvaiheeseen. Kuvaustilanne kannattaa kuitenkin rauhoittaa pelkästään hääparille, jolloin kuvaustilanteessa on helpompi keskittyä.

Studioaika kannattaa käyttää hyödyksi ja ottaa kuvia myös hääparin lapsista, bestmaneista tai kaasoista. Lapsia varten kannattaa ottaa oma hoitaja mukaan, joka voi tuoda ja viedä lapset kuvauksen ajaksi studiolle. Yleensä kuvaus kannattaa aloittaa lasten kanssa ja jatkaa sitten ihan vain hääparin kanssa kahdestaan, jolloin kuvaukseen on helpompi keskittyä.

Katso Samin vinkit hääpareille: Video vuoden 2017 Tampereen häämessujen asiantuntija esityksestä >>

Studiohääkuvia blogissa:

Sanna ja Atte
Petra ja Jaakko

Asiasanat: Hääkuvaaja, hääkuva, hääkuvaus Tampere